ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ περιέχει 0 προϊόντα

0

Σχετικά με εμάς

Το φυσικό μας κατάστημα ιδρύθηκε και λειτουργεί από το  1976  στην Κέρκυρα  και απαρτίζεται πλέον από τρείς φαρμακοποιούς και ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό επτά  ατόμων. Ο στόχος πάντα ήταν και είναι ένας : η δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.
 
Προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά με τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα   ανοίξαμε δεύτερο φυσικό καθως και ηλεκτρονικο κατάστημα συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρίες και αποθήκες των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας
 
 
Με το refreshpharmacy.gr έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετούμε και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας με όλους εσάς , είτε βρίσκεστε σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο , είτε σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή ή κάποιο νησί .
 
Μέσω του refreshpharmacy.gr μπορούμε και σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα διατροφής,  προϊόντα κατάλληλα για ομοιοπαθητική,  βρεφικά, ορθοπεδικά, διαγνωστικά,  προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προιόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς .
 
Προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να σας δώσουμε πρόσβαση στις μοναδικές μας προσφορές αλλά και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη.
Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας  μέσω ενός εύχρηστου , φιλικού και πάνω απ΄όλα ασφαλούς περιβάλλοντος που σχεδιάσαμε με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες .
 
Από εμάς θα έχετε πλέον τον δικό σας φαρμακοποιό και μέσω του διαδικτύου!
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
    26610.44400

  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

  • Μοναδικά προνόμια με τις αγορές σας. Όσο αγοράζεις τόσο ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!